Met warm weer naar Park Tivoli

Met warm weer naar Park Tivoli​

“Beleef een onvergetelijk dagje uit in Amusementspark Tivoli en laat de superleuke attracties én speeltoestellen, een spetterend entertainmentprogramma en het lekkere eten je meenemen naar een echt kinderparadijs!”

Ook deze zomer zijn er weer vele warme dagen ☀️ Wil jij weten waar je verkoeling kunt vinden in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark in de buurt van Nijmegen? Bekijk dan hieronder onze tips!

Maak een verfrissende splash 💦  van de Mega Slide

Ben jij klaar voor heel veel waterpret in Park Tivoli? Vanaf onze Mega Slide plons je zo het water in! 💦 Dat wordt heerlijk afkoelen op warme dagen. Tip: neem je zwemkleding en een handdoek mee.

De Mega Slide kan het hele seizoen door gebruikt worden om te klimmen en te klauteren, bij zomers weer wordt er een zwembadje aan vastgemaakt om lekker te kunnen spetteren!

Waterspeelplaats ’t Waterdorpje

Niets is zo leuk als met water spelen! Voor de allerkleinsten is er de waterspeelplaats ’t Waterdorpje. Ontdek wat je allemaal met water kunt doen. Pompen, met gieters en emmertjes water overhevelen of gewoon lekker spetteren. Dat wordt lekker afkoelen op warme dagen. 

Koel spelen in de Binnenspeeltuin

Kom lekker spelen in onze binnenspeeltuin met klim- en klautertoestellen, ballenbakken, glijbanen en touwbruggen. Regent het? In de binnenspeeltuin is het altijd droog. Is het erg warm? In de binnenspeeltuin kun je heerlijk afkoelen, want we hebben airco ❄️

Zomerse versnaperingen

In Park Tivoli zijn er op diverse plekken heerlijke ijsjes en (grote) bekers met slush te verkrijgen. Daarnaast kun je ook genieten van een lekker gekoeld drankje.  

City-Roller-Coaster-icon

Attracties voor jong en oud

Food-Cutlery-icon

Lekker eten, drinken en shoppen

Restaurant

Tivoli's Boscafé

Heerlijk genieten in een bosrijke omgeving
Meer info

Smulhoek

Smulhoek

Ontdek onze lekkernijen voor tussendoor
Meer info

Kadowinkel

Kadowinkel

Knuffels, speelgoed en veel lekkere snoepjes
Meer info
12-Magic-Hat-icon

Entertainment

Regelmatig is er leuk entertainment in het pretpark. Van een Meet & Greet met Tiffi en Toffi tot een ontmoeting met één van de Ontdekkingsreizigers.

In het najaar kun je gezellig komen griezelen tijdens Happy Halloween

Entertainment Tiffi en Toffi.2
Halloween Tiffi
Magic-Wand-icon

Spelen in 't leukste pretpark voor kids!

Ons pretpark voor kinderen tot een jaar of 10 is optimaal ontworpen voor onze jongste bezoekers en hun begeleiders. Terwijl de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven, kunnen hun ouders zich ontspannen op de vele zitgelegenheden. Dankzij de veilige, kindvriendelijke en overzichtelijke structuur van het pretpark kun jij je kinderen altijd in de gaten houden. Maar je bent natuurlijk ook van harte welkom om samen met je kinderen onze attracties te ontdekken.

Voor de durfal
harms-kippenfram-1
Tivoli-spookhuis-2-1-min