Spannend & Stoer

Spookhuis ‘Het Griezelbos’

Kom in het karretje zitten met of zonder je ouders en waan je in een donker bos met wilde beesten. Dit griezelbos is geschikt voor jonge kinderen. Lengterestrictie: minimaal 75 cm, tussen 75 en 95 cm alleen onder begeleiding van een volwassene. Daarboven vrij toegang.

Skypie

Spelen in Park Tivoli wordt nog leuker met de attractie ‘Skypie’ op het terras. Stap op zijn vleugels en vlieg mee tot 7 meter hoogte! Lengterestrictie: minimaal 100 cm, tussen 100 en 110 cm alleen onder begeleiding.

Botsboten

Botsboten

Wat is nu leuker dan botsen op het water? Ga in de botsboten en bots tegen de andere boten aan? Kijk uit, want straks wordt je nat… Lengterestrictie: minimaal 85 cm, tussen 85 en 120 cm alleen onder begeleiding van een volwassene. Daarboven vrij toegang.

Botsauto’s

Wat is nou leuker dan lekker tegen elkaar aanbotsen met de botsauto’s. Deze botsauto’s zijn voorzien van veiligheidsgordels en geschikt voor alle leeftijden, mits jonge kinderen wel begeleid worden. Lengterestrictie: minimaal 100 cm, tussen 100 en 130 cm alleen onder begeleiding van een volwassene.

Achtbaan

Een achtbaan voor de durfhals die wel houdt van snelheid en spektakel, maar nog niet over de kop wil. Scherpe bochten en hoogteverschillen wisselen elkaar in snel tempo af. Ook voor de jonge durfhalzen is de achtbaan een hele belevenis. Lengterestrictie: minimaal 90 cm, tussen 90 en 120 cm alleen onder begeleiding van een volwassene.

Bee Bee

Kijk uit voor de bijen!! Zodra deze attractie draait vliegen de bijen je om je oren. De bijtjes draaien om hun korf en vliegen omhoog en omlaag. Houd je goed vast, want daar gaan we weer… Lengterestrictie: minimaal 120 cm, tussen 120 en 130 cm alleen onder begeleiding van een volwassene.