Familie attracties

Choco Kopjes

Kom ook draaien, zwaaien en gillen in de Choco Kopjes. De kopjes staan op het achterterrein en hier is voldoende zitgelegenheid voor ouders zodat zij eenvoudig een oogje in het zeil kunnen houden. Maar het is natuurlijk nog leuker om samen met je kind deze nieuwe attractie te ontdekken! Lengterestrictie: minimaal 80 cm, tussen 80 en 90 […]

Choco Kopjes Meer lezen »

Skypie

Spelen in Park Tivoli wordt nog leuker met de attractie ‘Skypie’ op het terras. Stap op zijn vleugels en vlieg mee tot 7 meter hoogte! Lengterestrictie: minimaal 100 cm, tussen 100 en 110 cm alleen onder begeleiding.

Skypie Meer lezen »

Midgetgolfbaan

Onze midgetgolfbaan is onderdeel van het park en alle bezoekers mogen GRATIS een potje golfen. De baan is geschikt voor jong en oud. Sla jij ook een hole in one? De midgetgolfbaan is onderdeel van het park en niet los te bezoeken. Midgetgolfballen haal je voor 1 euro borg bij de kassa / winkel, wanneer

Midgetgolfbaan Meer lezen »

Harm’s Kippenfarm

In de attractie ‘Harm’s kippenfarm’ bezoek je in de kleurrijke trein de stal van onze gevleugelde vriendjes ‘Familie Kakeldoe’, waar zij een spetterende show geven voor jong en oud! Lengterestrictie: tot 100 cm alleen onder begeleiding van een volwassene. Daarboven vrij toegang.

Harm’s Kippenfarm Meer lezen »

De Regenboogreis

In deze sprankelende attractie vaar je lekker in een bootje en misschien ontdek je wel waar de regenboog vandaan komt. Je zult je ogen niet geloven. Lengterestrictie: tot 100 cm alleen onder begeleiding van een volwassene. Daarboven vrij toegang.

De Regenboogreis Meer lezen »

Botsboten

Wat is nu leuker dan botsen op het water? Ga in de botsboten en bots tegen de andere boten aan? Kijk uit, want straks wordt je nat… Lengterestrictie: minimaal 85 cm, tussen 85 en 120 cm alleen onder begeleiding van een volwassene. Daarboven vrij toegang.

Botsboten Meer lezen »